If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дайте съвет ....... какво да я правя тая 146ца ....
нищо не ти трябва. няма такива патрони в коланите. има само една механика която при рязко дръпване блокира колана. ако не можеш да го освободиш смени и него.
в централата е всичко , тя е отделна система и еърбеците са директно вързани към нея. по принцип може да възстановиш и твоята, но употребявани вървят по 20-30 лв. откачаш акумулатора , сменяш двата бега и после централата и няма да ти свети и лампата на таблото.
На JTD фейслифт ИМА пиропатрони Освен това системата е MY97
разликата в MY97 е че има кантар на пасажерската седалка и евентуално странични възглавници с отделни датчици.
ДА И? Ти механични пиропатрони виждал ли си? Явно не! И явно за тебе разлика м/у 2 централи които са през 5 години не е разлика
Айде със здраве не мисля че си заслужава да пиша при положение че не схващаш!
ДА И? Ти механични пиропатрони виждал ли си? Явно не! И явно за тебе разлика м/у 2 централи които са през 5 години не е разлика
Айде със здраве не мисля че си заслужава да пиша при положение че не схващаш!
е баш де, не е пиропатрон а е механика. ако има нужда, сменя си колана и си свирка. там няма датчици и връзка с централата, няма обучения и такива истории. аз какво му писах още в началото.
е баш де, не е пиропатрон а е механика. ако има нужда, сменя си колана и си свирка. там няма датчици и връзка с централата, няма обучения и такива истории. аз какво му писах още в началото.
Ми в началото пишеше че имало само механика за прибиране на колана аз така разбрах
Колеги мерси за мненията ..... обаче ми трябват конкретни отговори .......
Днес си я взех от маистора и наближава момента да се работи по интериора......
за това ако някои има 100% представа ..да даде няква насока от каде да почна ....
Ето и малко снимки колата е мръстна ама тва да е косура ........ още не знам как върви ...тря да си слагам радиаторите ...... Само че на 24ти и предстои бал и колата ще тря да почака .....
Иначе ако някои има някви идеи за довършителните работи да казва
Колеги .....някои ще може ли да ми каже дали съществува вариант да си върна предния номер в КАТ и да ми направят нов ...... понеже моя е унищожен ........ (евентуално ако някои знае и за кви пари стааа дума )
не може, нов номер ти трябва. другия вариант е да го изправиш или ако е счупен, в някоя рекламна агенция да ти го подлепят. може и сам да го лепнеш с двойнолепящо тиксо на 3М.
не могат да ти направят нов номер. те са готови. отиваш, сменят ти номерата и талона срещу съответната сума и това е. другия вариант е да оправиш твоя.
емиии нз моя е мн помлян ..надран ...... абе ще кача снимка тея дни .....
Ама ти си верно баси бомбето , изправяш го отиваш в някоя рекламна агенция да ти налешпят фолио отгоре и караш, пък като искаш вкарай се с филм нови номера, няма да си първата кола с намачкан номер, навремето като се сетя едни с едно БМВ как му направих номера на хармоника че ми взе предимството...
Comment